Cultuur

                                                    

Gemeenschapscentrum Anzegem staat voor gemeenschapsvorming, culturele banden, , samenwerking, ondersteuning.
Maar daarnaast zorgt GC Anzegem, samen met de talrijke verenigingen, voor een uitgebreid en uitgebalanceerd cultureel aanbod! 

 

Cultuurnieuws

31/05/2016

Deze zomer kan je onze gemeente op een nieuwe manier leren kennen en dit via Wandelwoorden.

30/05/2016

Ben Segers & Nele Bauwens, Han Coucke, William Bouva, Matthias Sercu, Jonas Winterland… passeren allemaal de revue.

07/12/2015

Met UiTPAS zuidwest spaar je punten telkens je deelneemt aan een UiT-activiteit. Die kan je dan inruilen tegen extra voordelen (bv. gratis proefles bij de Sportdienst, gratis filmticket voor een filmvoorstelling georganiseerd door de bib, 2 euro korting op Buddy-activiteiten, een gratis drankje na een activiteit van de seniorenraad, een tweede ticket aan halve prijs bij het Gemeenschapscentrum, …).

20/04/2015

Anzegem heeft een bijzonder rijk verenigingsleven en daarvoor stelt onze gemeente heel wat culturele infrastructuur in elk van onze deelgemeenten ter beschikking.

03/03/2015

'Ex Aequo' is een wondermooie voorstelling van twee circusartiesten die met straffe acrobatische capriolen kinderen weten te verwonderen en te ontroeren.

26/01/2015

De uitreiking van de cultuurtrofee 2014 is alweer achter de rug. Wie nog eens wil nagenieten kan dit via de fotoreportage.

03/10/2014

Een prachtige nazomerdag, een enthousiast publiek én 2 goede acts. Meer hadden we vorige zondag niet nodig om van het openluchttheater een groot succes te maken.
Iedereen genoot van start tot einde. Klik op de link hieronder om mee te genieten van alle foto's!

http://www.anzegem.be/fotoalbum/internationaal-openluchttheater

06/06/2014

Op 4 juni kon iedereen tijdens onze jaarlijkse abonneedag terecht om kennis te maken met het nieuwe cultuuraanbod én natuurlijk om abonnee te worden.

11/06/2013

Goesting in wat cultuur? Raadpleeg dan onze nieuwe cultuurbrochure en maak je keuze!