Aanbod

  HERFSTVAKANTIE

  OP STAP NAAR DE KINDERBOERDERIJ

  WO 03.11 - €7 - 2E-3e kleuter - BUS ANSOLD 13u30-17u30 // bus de stringe 13u45-17u15

  We gaan op bezoek bij kinderboerderij Bokkeslot! We ontdekken de boerderij en maken heerlijke klaaskoeken. Ga jij mee op dierenavontuur?

  DINOMUSEUM

  VR 05.11 - €20 - 1E-3E LEERJAAR - STATION WAREGEM 8U-17U30

  We gaan met de trein naar Brussel, naar het museum voor Natuurwetenschappen, beter gekend als het dinomuseum! We ontdekken de galerij van de dinosauriërs, de mineralenzaal en een zaal vol levensgrote 3D dieren van over de hele wereld. We volgen ook een parcours waarin we de sterren van Creeds 2 ontdekken! Ben jij even benieuwd als ons? Kom dan mee op onze tijdreis!

  Busvervoer naar station Waregem enkel op aanvraag!

  KERSTVAKANTIE

  KAARSEN- EN LANTAARNWORKSHOP

  MA 03.01 - €14 - 4E-6E LEERJAAR - KLEINE KLUIS

  Als de dagen donker zijn, dan zorgen wij voor licht! We maken hippe gedraaide kaarsen, heerlijke geurende kaarsen en lantaarns om jouw kamer lekker gezellig te maken.

  WINTERS BAKKEN

  DI 04.01 - €14 - 2E-3E KLEUTER - KLEINE KLUIS

  Dit is een workshop voor kleuterkoks! We bakken een hele dag in het thema van de winter. Zo maken we sneeuwballen & warme sneeuwmanchocomelk met heerlijke koekjes. Kom je mee genieten?

  ITALIAANS KOKEN

  WO 05.01 - €14 - 1E-3E LEERJAAR - KLEINE KLUIS

  Het is nooit te koud om al weer te denken en te proeven van de Zuiderse keuken! We maken zelf onze pasta en maken heerlijke sauzen voor erbij. Kom je mee koken en smullen?

  DISCOLAMP BOUWEN

  VR 07.01 - €14 - 4E-6E LEERJAAR - KLEINE KLUIS

  Dit is een workshop voor de handige harry’s. We bouwen zelf een lamp en geven hem discokleurtjes zodat je hem kan gebruiken voor je volgende feestje!

  Benieuwd naar het volledige aanbod?