AFGELOPEN Beatlestory | 60 YEARS

02 december 2022

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat ruim zestig jaar geleden begon. BeatleStory zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met klassiekers als ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Yesterday’, ‘She Loves You’, ‘Here Comes The Sun’, ‘Let It Be’, ‘Yellow Submarine’, ‘Hey Jude’ … en zoveel meer!

De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jarenlang de hitlijsten. In een carrière van amper tien jaar tijd werden The Beatles, begonnen als één van de vele beatgroepjes in Engeland, dé grootste band ter wereld.

De onovertroffen tributeband BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische The Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four.

BeatleStory houdt het publiek een avond lang in de ban dankzij de onnavolgbare puurheid van Patrizio Angeletti, Roberto Angelelli, Teodosio Gentile en Armando Croce. Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan!

 

Muziek

VR | 02.12.22 
20u
De Stringe

€ 16 - € 14 (abo) - € 15 (55+) - € 11 (-26)

m.m.v. K.H. De Eendracht Anzegem-Ingooigem

beatlestorylive.com

 

Tickets via https://reservaties.anzegem.be / Hulp nodig? Bel naar 056 68 82 50