AFGELOPEN Funky Frida (4+)

25 september 2022

'Funky Frida!' is een straattheatervoorstelling voor volwassenen én kinderen. Een combinatie van clownerie, fysiek theater en comedy. Een visuele voorstelling, maar dan één waarin ook wordt gesproken. Kindvriendelijk, maar ook scherp en stout. Op maat van volwassenen, maar wel met een gezonde dosis onnozelheid.

Frida is de vrouw die denkt alles te kunnen. Een vrouw die zichzelf ongelooflijk graag ziet en denkt dat de rest van de wereld ook van haar houdt. Een voorstelling maken met haarzelf in de hoofdrol, lijkt haar dan ook een fantastisch idee!

En uiteraard brengt zij niet zomaar een voorstelling, maar een groots opgezet totaalspektakel! Geen moeite is haar te veel om haar publiek een volledig uitgewerkt, afwisselend én interactief programma voor te schotelen.

Waar Frida echter geen rekening heeft mee gehouden, is dat het publiek wel eens een eigen mening heeft. Dat kinderen én volwassenen niet altijd vlekkeloos doen wat je hen vraagt en dat voorwerpen soms een eigen leven lijken te leiden.

Wat Frida's ultieme moment van glorie moest worden, verandert beetje bij beetje in een nachtmerrie…

 

Fysiek theater | Openluchtvoorstelling

voor kinderen vanaf 4 jaar en hun familie

ZO | 25.09.22
15u

Leefschool Groene Poortje Kaster (speelplaats achteraan)

€ 8

Tickets via https://reservaties.anzegem.be / Hulp nodig? Bel naar 056 68 82 50

m.m.v. oudercomité Groene Poortje

duur: 45 min

funkyfrida.be