Airkesmachine

Airkesmachine is een project van drummer, pianist en zanger Micha Vandendriessche uit Oudenaarde. Met zijn gepimpte brommer trekt hij van deur tot deur om op veilige afstand buiten een lied ten gehore te brengen. Tenminste als iemand uit de gemeente dit aangevraagd heeft….

Hoe verlopen deze gratis dorpelserenades concreet?

Je kan via het webformulier hieronder een nummer aanvragen voor een inwoner van Anzegem. De Airkesmachine gaat op pad in de 2de helft van mei op zaterdagen tussen 10u en 12u en tussen 13u30 en 15u30, alsook op dinsdag en donderdag. Je kan een keuze maken uit een lijst van 15 Nederlandstalige liedjes en er desgewenst ook een persoonlijke boodschap aan toevoegen.

Per deelgemeente gegroepeerd snort Micha rond op de dag naar keuze, belt aan bij de uitverkorene, blijft op coronaveilige afstand buiten en zingt het aangevraagde nummer onder begeleiding van zijn keytar. Dit instrument is een mix tussen gitaar en piano. Na het liedje maakt hij tijd voor een persoonlijk gesprekje, alsook voor het overbrengen van de vermelde boodschap.
En dan is het tijd voor het volgend bezoekje op zijn lijst.

Ondertussen zelf zin gekregen om een nummer aan te vragen? Laat je hart spreken en breng een stukje cultuur bij iemand die het kan smaken nu we nog even de deuren van onze theaterzaal dicht dienen te laten.

Ik wil graag een gratis voordeurconcertje schenken aan volgende persoon (je kan max. 1 aanvraag indienen):
Betreffende persoon is meestal thuis op:
Ik schenk graag het volgende nummer (slechts 1 nummer kiezen):
Persoonlijke boodschap
Aanvrager
Wil je graag aanwezig zijn tijdens de serenade?