Alpin Drums - The mountain rocks!

06 maart 2021

Toni Bartl en zijn Alpin Drums zijn meesters in het vertalen van het ritme van alledag in een audiovisueel klankspektakel. Virtuoos presenteren zijn Alpin Drums het totale spectrum van de percussie-kunst. Als echte bergboerenzoon en wereldkampioen op de Stiermarkse harmonica weet Bartl als geen ander: the mountain rocks! 

Zijn musici zorgen voor muzikaal drumgeweld met grappen en grollen. Zij drummen op alles wat onder hun vingers komt totdat stokken, klepels en lepels gaan gloeien en de spanning zich in een bijna woordloze humor ontlaadt. 

Toni Bartl en zijn Alpin Drums komen in 2020 voor de eerste keer naar België! In de voorstelling ‘The mountain rocks!’ verrassen de speelse, professionele muzikanten met nieuwe nummers waarbij gewone gebruiksvoorwerpen op een fantasierijke, creatieve en geestige wijze omgebouwd zijn tot muziekinstrumenten die een ongelooflijk geluid voortbrengen. Deze geluiden smelten samen met de geraffineerde lichteffecten tot een opwindend kunstwerk dat het publiek steeds zal verbazen. 

Muzikale humor

ZA | 06.03.21
20u
De Stringe
€ 18 (basisprijs) - € 17 (+55j) - € 12 (-26j)

m.m.v. OC d’Iefte 

https://alpin-drums.de/
Geen ticketreservaties voor januari 2021