Cultuurseizoen 2020/2021

Samen naar een voorstelling of naar een concert…. dat lijkt ondertussen al een eeuwigheid geleden. Met pijn in ons hart moesten we vanaf half maart halsoverkop de rest van onze programmatie annuleren. De theaterzaal bleef leeg. We misten het aanzwellende geroezemoes van een nieuwsgierig publiek, de warmte van het slotapplaus. Aan de balie geen geritsel meer van tickets, of de hartelijke begroeting van vrienden.

Ook in de periode van stilstand werkten wij achter de schermen druk verder aan een nieuw seizoen, en probeerden daarnaast de geannuleerde producties waar mogelijk opnieuw een plaatsje te geven. Het blijft weliswaar koffiedik kijken wat de komende weken en maanden voor ons in petto houden en daarom willen we niet overhaast te werk gaan. We zullen er alles aan doen om ons publiek op een veilige manier te laten genieten van dit nieuwe seizoensaanbod.

Afhankelijk van de mogelijkheden inzake coronarestricties, hopen we vanaf maandag 24 augustus effectief van start te kunnen gaan en een beter zicht te hebben op ons definitief aanbod. Hou daarom zeker de gemeentelijke website en onze facebookpagina in de gaten voor de laatste info rond programmatie en ticketverkoop.

Blader alvast in onze brochure of kijk naar het filmpje met ons volledige aanbod hieronder.

Meer info?