Aangepaste dienstverlening

Gepubliceerd op Donderdag 26 maart

Het hoofdgemeentehuis en het Sociaal Huis werken met gesloten deuren. Je kan wel langskomen, maar enkel nadat je een afspraak hebt gemaakt. Dit kan telefonisch of per mail. We vragen om alleen een afspraak te maken voor dringende zaken.

Op weekdagen kan je het hoofdgemeentehuis en het Sociaal Huis tussen 8u en 17u telefonisch of per mail bereiken.

Waar kan ik afvalzakken kopen?
Voor afvalzakken kan je terecht in de andere verkooppunten (winkels). Een overzicht van een verkooppunt in je buurt vind je hier.

Andere diensten
De diensten die zich niet in het hoofdgemeentehuis of in het Sociaal Huis bevinden (Sport-, Jeugd-, Toeristische- en Cultuurdienst, Internationale Samenwerking, Buitenschoolse Kinderopvang, Uitleendienst) zijn gesloten, maar kan je wel via mail of telefoon bereiken. Alle contactgegevens vind je hier.

Bibliotheek
Vanaf 1 april kan je in de bibliotheek terug boeken reserveren. Meer info over hoe dit in zijn werk gaat, vind je op https://www.anzegem.be/nieuws/de-bib-gaat-terug-open.

Volledig gesloten
Diensten die voorlopig volledig gesloten zijn: Burgerzaken in Vichte en recyclageparken. Het hoofdgemeentehuis is op zaterdag ook gesloten.

Thuisloket
Veel zaken kan je ook via het thuisloket regelen: www.anzegem.be/thuisloket.

Afvalophaling
De recyclageparken zijn gesloten, maar de ophaling van huisvuil, PMD en papier gaat gewoon door.

Voor afvalzakken kan je terecht in de andere verkooppunten. Een overzicht van de verkooppunten in je buurt vind je hier.