Nieuws - meest recent

Alle gemeentelijke diensten zijn op vrijdagvoormiddag 25 augustus 2017 uitzonderlijk gesloten.

aug
23

Vanaf woensdag 23 augustus kan je inschrijven voor de Buitenschoolse Kinderopvang.

Help de natuur een handje met de aanplant van inheemse bomen en struiken in je tuin.

De Vlaamse regering heeft beslist dat het gebruik van de onkruidverdelger glyfosaat nu ook voor particulieren verboden is vanaf 19 juli 2017.

Van 2 augustus tot 1 september 2017 loopt er een openbaar onderzoek over de bescherming van o.a. het Sint-Arnolduspark.

welke maatregelen zijn momenteel van toepassing

De provincie is momenteel bezig met de uitwerking van een waterbeheersingsproject ten zuiden van de Walskerkestraat. Daarmee willen ze overstromingen vanuit Anzegem naar het industriegebied in Waregem voorkomen. Daarnaast is er ook een waterspaarbekken en een vlonderpad voor wandelaars voorzien.

Dringend een attest of uittreksel nodig, maar lukt het niet om naar het gemeentehuis te gaan? Geen paniek, want vanaf nu hebben we een thuisloket! Daarmee kan je op ieder moment van de dag je attest of uittreksel aanvragen. Sommige krijg je een paar minuten later al in je mailbox. Een serieuze tijdswinst!

In juli en augustus kan je op vrijdag, zaterdag en zondag terecht in bArnoldus in hartje Tiegembos!

sep
30

‘HA HA HA’ was de eerste creatie van Okidok, een simpele, maar tevens duidelijke titel die de geest van het spektakel treffend weergeeft. Een titel met als inzet de lach. De lach staat centraal, soms in kleine hoekjes, soms uitbundig, maar is steeds aanwezig op alle lippen zonder onderscheid in leeftijd.