Groepsaankoop zonnepanelen / thuisbatterij

Gepubliceerd op Woensdag 31 augustus 2022

Je kan als inwoner van West-Vlaanderen opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de provincie West-Vlaanderen. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu.

Zonnepanelen blijven een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Ook dit jaar krijg je de kans om via de provincie West-Vlaanderen deel te nemen aan een groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij. Door samen aan te kopen, verkrijg je een scherp groepsvoordeel.

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van West-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar, kunnen deelnemen. De groepsaankoop houdt rekening met een maximum van 10 kWp geïnstalleerd vermogen (dit komt overeen met ongeveer 40 panelen). Ook als zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je inschrijven.

 

Hoe werkt de groepsaankoop?

Schrijf je in
Inschrijven is volledig vrijblijvend.

Persoonlijk voorstel
Je ontvangt meteen een persoonlijk voorstel, op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw rendement.

Jij kiest!
Vind je het aanbod interessant? Accepteer dan je persoonlijk voorstel voor 14 november. Intussen kan je met al je vragen terecht op de online informatiesessie van de provincie. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging zodra je bent ingeschreven.

Inspectie
Nadat je het voorstel accepteert, inspecteert de winnende leverancier je dak.

Installatie
Ga je akkoord met de definitieve offerte, dan wordt jouw zonnepanelensysteem op je dak geplaatst.

Inschrijven en meer info