Kinderkunstendag

Gepubliceerd op Dinsdag 04 juni
17 november 2019

Kinderkunstendag ook in Anzegem!

Op zondag 17 november  wordt in Vlaanderen en Brussel opnieuw Kinderkunstendag georganiseerd. Hiermee wil men kinderen tussen 2,5 en 12 jaar samen met hun familie in contact brengen met kunst. Onder de noemer ver-binden organiseren de Jeugd- en Cultuurdienst ook een evenement.

Tussen 14u en 17u kan je in de Oude Kerk terecht voor korte doe- en kijkmomenten. Er zal een tentoonstelling zijn met werken van de lokale afdeling beeldende vorming, de techniekacademie en buiten is het resultaat van de workshops vlechtwerk met de derde graad van de lokale school te zien.

Daarnaast kunnen gezinnen zelf aan de slag met bouwstenen, is er een intiem hoekje voor ouder-kind yoga, kunnen de kleintjes in een maxi doolhof de gangen verkennen, kan men een workshop vlechtwerk volgen en ook ‘De Cocon’ realiseert verbindingen tussen onbekenden…

Yvonne Knevels werd als productontwerper en kunstenaar aangetrokken voor een creatie in openlucht. Zij zal ook op 17 november voor professionele begeleiding ter plaatse instaan.

Een echte aanrader voor (groot)ouders en kinderen om langs te komen, vooraf inschrijven hoeft niet

www.kunstendagvoorkinderen.be  

 

| Zondag 17.11.19 - 14u tot 17u | in en rond de Oude Kerk Vichte |