Leuke gezinsuitstap: WAP-dag

sep
29

Om de Korte Keten (van boer via de kortste weg op je bord) te promoten organiseren we op zaterdag 29 september onze eerste WAP-dag. Kom met het hele gezin appels plukken bij Dôlage en geniet over de middag van een heerlijk WAP-bordje in het Sint-Arnolduspark. Hierbij staat WAP voor worst, appelmoes en patatten.

Nadat je (of voor je) bij fruitbedrijf Dôlage (Bergstraat 9, 8573 Anzegem) appels hebt geplukt, kan je te voet naar de cafetaria van het Sint-Arnolduspark. Daar kan je genieten van een lekker WAP-bordje. Ingrediënten hiervoor worden geleverd door Dôlage en hoeveslagerij Cornette en worden met veel liefde bereid door de Scouts van Tiegem. Voor een drankje zorgt Anneleen Deseyn, uitbaatster van de zomerbar.

Kaarten kosten 10 euro (volw.) of 7 euro (-12 jaar) (-2 jaar = gratis).

Hiermee kan je op zaterdagmiddag tussen 11u30 en 13u30 aanschuiven in de cafetaria van het Sint-Arnolduspark om worst met appelmoes en patatten te eten.

Kaarten kunnen gekocht worden in het gemeentehuis, Sociaal Huis, Hoeveslagerij Cornette (Neerstraat 7), fruitbedrijf Dôlage (Bergstraat 9), in de zomerbar in het Sint-Arnolduspark of kunnen via dit webformulier gereserveerd worden.

We vragen dat iedereen zijn eigen bord en bestek meebrengt!

Appels plukken bij Dôlage kan tussen 10u en 17u. Hiervoor betaal je uiteraard het aantal appels dat je mee naar huis neemt.

Aangemaakt op: 20/08/2018