Maand van de markt

Gepubliceerd op Maandag 01 april 2024
01 april 202401 mei 2024

Bezoek in April de wekelijkse markt en maak kans op mooie prijzen!

April staat bekend als de Maand van de Markt. Tijdens deze maand worden onze lokale markten in West-Vlaanderen in de kijkers gezet. De markt brengt een levendige sfeer met zich mee, biedt een verrassend en lokaal aanbod en is leuk voor groot en klein!

Shop & win 

Plan je een uitstapje naar de lokale markt? Dan maak je misschien kans op mooie prijzen. Bij aankoop bij een deelnemende marktkramer ontvang je een kaartje met een unieke wedstrijdcode. Registreer deze code op maandvandemarkt.be en maak kans op diverse prijzen die zijn samengesteld door de marktkramers, steden en gemeenten. Daarnaast maak je kans op prijzen die worden aangeboden door de Provincie West-Vlaanderen: een beleving met overnachting in West-Vlaanderen of een diner bij een Lekkere Westen-chef!

Bij elke aankoop in april op een deelnemende markt kun je deelnemen aan de wedstrijd. Hoe meer aankopen je doet, hoe groter je kans op winst!

Heb je geen toegang tot het Internet, maar wil je toch kans maken op de lokale prijzenpot van je stad of gemeente? Deponeer je wedstrijdkaartje dan in een wedstrijdurne op de markt zelf of op een andere locatie in je stad of gemeente. Meer info via je stad of gemeente.

Deelnemende markten

De Maand van de Markt is een campagne van de vijf Vlaamse provincies, met de steun van VLAIO en de Vlaams Federatie voor Ambulante Handel, in samenwerking met deze 45 gemeenten: 

Anzegem, Ardooie, Avelgem, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Langemark-Poelkapelle, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Meulebeke, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wingene, Zedelgem en Zwevegem.