Nieuw inschrijvingsprogramma cluster recreatie: info

Voor de inschrijvingen van de paasvakantie starten de Sportdienst, Jeugddienst en Buitenschoolse kinderopvang, alias cluster recreatie, met een nieuw gezamenlijk inschrijvingsprogramma.

 Vanaf 17 maart 2014 zal je online kunnen inschrijven, zonder eerst nog een webformulier in te vullen.  Je zal dan ook direct kunnen zien of er nog plaats vrij is voor de uitgekozen activiteiten.

 Veranderingen brengen natuurlijk ook vragen en onzekerheden mee.  Vanuit de cluster zullen we dan ook iedereen zo goed mogelijk proberen te ondersteunen en te helpen waar nodig.

 Hoe gaan we te werk?

 Heb je vroeger al gebruik gemaakt van de opvang of op sportkamp geweest:  vanaf 6 maart zal je een code ontvangen met een paswoord en een handleiding voor het nieuwe programma.  Vanaf dan kan je ook via de test-activiteiten het inschrijvingsprogramma uitproberen.

  • Ben je een nieuwe gebruiker of maakte je enkel gebruik van Grabbelpas:  Klik hier om al je gegevens door te geven.  Vanaf 6 maart ontvang je een code met een paswoord en een handleiding voor het nieuwe programma.  Vanaf dan kan je ook via de test-activiteiten het inschrijvingsprogramma uitproberen.
  • Ben je een nieuwe gebruiker en meer dan 12 jaar?  Klik hier om al je gegevens door te geven.  Vanaf 6 maart ontvang je een code met een paswoord en een handleiding voor het nieuwe programma.  Vanaf dan kan je ook via de test-activiteiten het inschrijvingsprogramma uitproberen.

 Indien je op 11 maart nog altijd geen code, paswoord en handleiding hebt ontvangen, dan vul je best je gegevens nog eens in via dit webformulier of neem je contact op via inschrijven@anzegem.be.

 Indien de uitleg niet duidelijk is of het lukt niet om in te schrijven, dan kan je op woensdag 12 maart doorlopend van 15u tot 20u terecht in het secretariaat van cluster recreatie, Landergemstraat 1 in Anzegem. Wij staan op dat moment klaar om samen met u het programma te verduidelijken.

 Op 17 maart om 19u starten de inschrijvingen voor de paasvakantie.  Van 18u45 tot 20u30 zullen er in het secretariaat van cluster recreatie ook een aantal mensen aanwezig zijn om eventuele problemen en vragen op te lossen.  Ook indien je zelf niet over een computer beschikt, kan je altijd bij ons terecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aangemaakt op: 28/02/2014