Reservelijst 65-plussers

Gepubliceerd op Vrijdag 12 maart 2021

Om het vaccinatieproces zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen, legt het vaccinatiecentrum een reservelijst aan. Die is er enkel voor inwoners van Anzegem, Deerlijk, Waregem en Wielsbeke die 65 jaar of ouder zijn (geboortejaar 1956 en ouder) die zich snel kunnen aanpassen en verplaatsen naar Waregem Expo.

Waarom een reservelijst?

Door onverwachte afwezigheden van uitgenodigde burgers zijn er op het laatste moment soms een aantal vaccins over. Op dat moment contacteert het vaccinatiecentrum de personen op de reservelijst voor een onmiddellijk vaccinatie.

Belangrijk om weten

  • Het formulier is er enkel voor 65-plussers met een officieel adres (domicilie) in Anzegem, Deerlijk, Waregem en Wielsbeke.
  • De reservelijst is geen garantie om sneller gevaccineerd te worden. De normale uitnodiging blijft ondertussen ook verder ingepland.
  • Wie al een eerste vaccinatie kreeg of al een uitnodiging tot vaccinatie ontving, moet zich niet registreren op de reservelijst.
  • Het is niet mogelijk om te kiezen welk (merk van) vaccin je krijgt.
  • Aanmelden voor de reservelijst kan enkel online via het registratieformulier. Het Sociaal Huis en het Vaccinatiecentrum kunnen en mogen dit niet telefonisch doen. Er worden immers ook een aantal medische vragen gesteld die privacygevoelig zijn. 

NAAR HET REGISTRATIEFORMULIER