Sint-Arnolduspark zoekt uitbater op lange termijn

Gepubliceerd op Woensdag 23 december 2020

Het Sint-Arnolduspark is ongetwijfeld een pareltje binnen onze gemeente: wandelaars en natuurliefhebbers komen er zeker aan hun trekken, er is een speeltuin voor kinderen en er is ruimte voor horeca in een unieke en rustige sfeer. Het park biedt enorm veel mogelijkheden maar heeft nood aan nieuwe, verse concepten.  Daarom zijn we op zoek naar een partner voor de uitbating van een rendabele horecazaak, al dan niet in combinatie met de uitbating van de andere gebouwen in het bos.

Daarvoor is een marktbevraging nodig, waarbij we rekening zullen houden met alle wettelijke spelregels én met een aantal randvoorwaarden (bv. de aanwezigheid van de kapel en de bescherming van het gebied als cultuurhistorisch landschap).

De natuur- en recreatiefunctie van het domein moet zeker worden gewaarborgd. Om te kunnen inschatten welke denkpistes realistisch zijn wil het gemeentebestuur een unieke procedure volgen die kan leiden tot het toekennen van een zakelijk recht op lange termijn.

 

De selectieleidraad, het inschrijvingsformulier, meer info, ... vind je hier

 

Infomoment op 16 januari 2021

Belangrijk is dat potentiële investeerders goed kunnen inschatten hoe een en ander in elkaar zit. Daarom nodigen we geïnteresseerden uit naar een infomoment met mogelijkheid tot plaatsbezoek op zaterdag 16 januari 2021 om 10u op de site.

Daar zal de hele procedure, met de selectiewijze van de kandidaten, het inlassen van de gespreksfases, én de vooropgestelde timing haarfijn worden toegelicht.
Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk via wrasschaert@rasschaertadvocaten.be.