Techniekacademie

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar in An­zegem? Ben je graag creatief bezig? Krie­belt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het je aan basiskennis? Dan is de Techniekacademie ideaal voor jou! 

De Techniekacademie wil kinderen op een onderzoekende wijze laten kennismaken met techniek en technologie. Via 12 concrete workshops worden kinderen op een unieke manier in contact gebracht met chemie, hout, metaal/kunststof, elektriciteit, elektronica, informatica/robotica.  Er is begeleiding door 2 techniekmentoren. Ook een actief bedrijfsbezoek is voorzien en een diploma-uitreiking op het einde.

Inschrijven kan vanaf 9 december, je aanmelden (interesse laten blijken) kan nu reeds via www.techniekacademie-anzegem.be. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 per groep. De deelnameprijs bedraagt € 70, materiaal en verzekering inbegrepen, en er is een fiscaal attest zodat tot 45% gerecupereerd kan worden. Voor het 2e kind van zelfde gezin € 10 korting. Je kan ook punten sparen via de UITpas. De lessen starten op 17 januari 2018 en vinden plaats op woensdagnamiddag (twee uren) en zaterdagvoormiddag.

Aangemaakt op: 06/12/2017