Vestigingsverantwoordelijke Kunstonderwijs Afdeling Vichte

Gepubliceerd op Donderdag 16 juli 2020
16 juli 202019 augustus 2020

FUNCTIE

Het deeltijds kunstonderwijs in Anzegem wordt ingericht door de Stedelijke Kunstacademie Waregem..  De academie biedt onderricht aan in Muziek, Woord, Dans en Beeldende Vorming.

Op het grondgebied Anzegem zijn we voor de vestigingsplaats Vichte op zoek naar een deeltijds afdelingsverantwoordelijke (m/v/x/y).  De opdracht bedraagt 13/38 in de weddenschaal D1-D3.  Naast de verloning zijn andere voordelen:  maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en vergoeding van verplaatsingskosten met de fiets of het openbaar vervoer.

De vacante betrekking van vestigingsverantwoordelijke Vichte deeltijds kunstonderwijs is een deeltijdse functie (13 uren per week) in contractueel verband voor bepaalde duur (1 jaar). Het contract kan omgezet worden naar onbepaalde duur bij een positieve evaluatie.

De functie valt onder de Stedelijke Kunstacademie Waregem.

De functie is gewaardeerd op het niveau D, d.w.z. dat de kandidaten in het bezit moeten zijn van minstens een diploma hoger secundair onderwijs of hiermee gelijkgesteld (zie omschrijving diplomavoorwaarde) om deel te nemen aan de selectieprocedure.

Er wordt een werfreserve aangelegd van 12 maanden.

SOLLICITEREN

Kandidaturen, vergezeld van

  • het sollicitatieformulier en/of een uitgebreid curriculum vitae
  • een uittreksel uit het strafregister (artikel 596.2 - minderjarigenmodel - niet ouder dan 3 maand)
  • eventueel andere stukken (zoals diploma)

moeten uiterlijk op 19 augustus 2020 via e-mail naar personeelsdienst@anzegem.be of per post verstuurd worden aan Gemeentebestuur Anzegem, t.a.v. Personeelsdienst, De Vierschaar 1, 8570 Anzegem of overhandigd op het gemeentehuis tegen ontvangstbewijs. (het cv dient alleszins de contactgegevens te vermelden – gsm-nr – e-mailadres – evenals de genoten opleidingen en de werkervaring met referentiegegevens).

INFOBUNDEL  SOLLICITATIEFORMULIER