Nieuws - meest recent

dec
08

Kom voor een uurtje vol plezier naar bib Anzegem. We verwachten je op het spellenuurtje op vrijdag 8 december om 15u30!

dec
11

Kom langs in uitleenpost Ingooigem op 11 december om 18u30 en stel al je praktische vragen over laptop, pc, tablet en smartphone aan onze specialist!

nov
29

Birthday---Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt. Een lezing door Lieve Blancquaert.

Welke Anzegemse bedrijven/ondernemers lieten in 2017 van zich spreken? Laat het ons weten!

Op zondag 18 maart 2018 organiseren we de vierde editie van ‘Te gast bij onze ondernemers’. Hiermee willen wij het publiek een kijkje achter de schermen bij onze lokale handelaars gunnen. Anzegem heeft op economisch vlak immers veel te bieden.

Voor de uitbouw van het wijk-werkteam van W13 zoeken ze naast een coördinator en coaches ook mensen voor op het terrein in Anzegem, Waregem en Deerlijk.

Kom naar de demomarkt georganiseerd door het Stadlandschap Leie en Schelde op 13/12/2017 en krijg een antwoord op vragen rond machinaal beheer van kleine landschapselementen.

van 20 tot en met 24 november 2017

Op woensdag 8 november openden we het nieuwe speelpleintje aan de kerk in Vichte. Dit speelpleintje komt er naar aanleiding van ons groot inspraaktraject ‘DoeKéZot met 100.000 euro’. Via dit budgetgame mochten de deelnemers – zowel volwassenen, tieners als lagere schoolkinderen - beslissen hoe zij 100.000 euro in publieke speelruimte zouden investeren. Het resultaat: de jeugd heeft nood aan avontuurlijke en natuurlijke speeltoestellen waarbij er ruimte is voor fantasie en die op wandelafstand van hun woning liggen.

dec
07

Op Eerste Pinksterdag 2010 fietst de 21-jarige Tonio vroeg in de ochtend richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij wordt onderweg geschept door een auto en komt hierbij om het leven. Zijn ouders Adri en Mirjam worden geconfronteerd met het grootste verlies dat hun leven voorgoed zal veranderen. Terwijl Mirjam hard vecht om niet in een neerwaartse spiraal van verdriet terecht te komen, doet Adri het enige waar hij op dat moment toe in staat is: in zijn herinnering graven, aantekeningen maken, schrijven.