Nieuws - meest recent

Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen tot het milieu? Doe dan mee met de groepsaankoop 100% groene stroom van de provincie West-Vlaanderen. Inschrijven hiervoor kan nog tot 5 februari 2019 via www.samengaanwegroener.be.

Op vrijdag 4 januari werden de nieuwe gemeente- en OCMW-raadsleden geïnstalleerd.

Al gezien?
Op zes locaties in onze gemeente staan er grote borden waarop enkele van onze Mooimakers te zien zijn!

Door een defect kunnen er in het Sociaal Huis geen Anzegembonnen gemaakt worden.

Agenda van de gemeenteraad die plaatsvindt op donderdag 17 januari 2019 om 17u in de raadszaal

Jammer genoeg stellen we in onze gemeente geregeld sluikstorten vast. Daarom schakelen we nu mobiele camera's in om zo de sluikstorters te kunnen betrappen.

feb
08

Een koppel dat elkaar zoekt, elkaar verliest, elkaar vindt, dat hoopt met de partituren van het leven samen een concert te spelen. In duet balanceren ze van plek naar plek, van ontmoeting naar begroeting. Een reis vol uitdagingen, verrassingen, herkenbaar voor iedereen die nieuwsgierig is.

Na meer dan 5 jaar touren met ‘Carrousel des moutons’ presenteren d’Irque & Fien met veel plezier hun nieuwe productie. Ze verrassen en ontroeren graag als beeldendragers en verwonderaars.

Het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen met als onderwerp: Oprichten van 2 meergezinswoningen (12 appartementen en handelsruimte).

Referentie omgevingsloket: Project OMV_2018100694

Voorwerp van de aanvraag: Het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, kort samengevat: Oprichten van 2 meergezinswoningen (12 appartementen en handelsruimte).

Het verkavelen van gronden en het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen met als onderwerp: Verkaveling Gijzelbrechtegemstraat / Kwadenbulk

Referentie omgevingsloket: Project OMV_2018129426

Periode openbaar onderzoek: 11 januari 2019 tot en met 9 februari 2019

mrt
15

‘Ja, maar neen’ is de 4de jeugdtheaterproductie van Kathleen Vandenhoudt en Rik Tans. Ook nu weer worden de jongeren ondergedompeld in de thema’s van hun eigen leefwereld. Vrolijk maar ook best spannend, stoer maar ook teder.

 

‘Ja, maar neen’ brengt…

 

De grappigste

De strafste

De spannendste