Praktische info tickets

#eindelijkcultuur

Na een lange periode van culturele stilte staan we te popelen om jullie te verwelkomen in onze zalen. Eind augustus starten we met de ticketverkoop van abonnementen en losse tickets. Hou dus zeker onderstaande data in de gaten:

  • maandag 30 augustus vanaf 9u : abonnementen
  • maandag 6 september vanaf 9u : losse tickets

We hebben natuurlijk niet stilgezeten en zijn het voorbije jaar druk bezig geweest met het implementeren van een digitaal ticketsysteem. Vanaf heden kan je dus ook online tickets reserveren en aankopen. Uiteraard kan je ook doorheen het seizoen nog tickets boeken telefonisch of bij ons op kantoor tijdens de openingsuren.

Heb je vragen? Dan kan je telefonisch contact opnemen : 9u00 tot 12u00 op het nummer 056 68 82 50.

Abonnementen

Wie een abonnement koop krijgt een korting op de ticketprijs bij het aankopen van minstens 3 voorstellingen van Ons Huis (GC De Zinnen). Voorstellingen die worden opgenomen in het abonnement staan aangeduid.

Een abonnement kan aangekocht worden tijdens de verkoopperiode. Je ontvangt daarbij alle tickets in 1 keer, behalve bij omruilvoordelen en kansentarieven.

  • Voor minstens 3 voorstellingen van Ons Huis
  • Abonnementen zijn strikt persoonlijk
  • Er geldt een forfaitaire korting van €2 op de standaardprijs
  • Mogelijkheid om daarnaast ook losse tickets aan te kopen
  • Kortingen zijn niet cumuleerbaar

Bij voorstellingen 'buitenshuis' ( d.w.z. in Deerlijk, Waregem en Avelgem ) wordt telkens  afzonderlijk aangeduid welke korting al dan niet voor abonnees van toepassing is. Alleen wie al 3 verschillende voorstellingen in het eigen Gemeenschapscentrum voor de samenstelling van zijn abonnement heeft vastgelegd, krijgt tijdens de voorrangsperiode toegang tot het reserveren van een voorstelling buitenshuis.

Losse tickets

Vanaf 6 september kan dit het hele seizoen door, hetzij online, ofwel aan onze balie of telefonisch.

Na verwerking van je gegevens en ontvangst van je betaling, worden de tickets bij voorkeur via mail als e-tickets  toegestuurd. Je hoeft ze niet uit te printen. Breng ze mee op je smartphone en we scannen ze graag voor je in. Gereserveerde tickets moet je binnen de 5 werkdagen betalen, anders wordt de bestelling geannuleerd.

Verkochte kaarten worden niet omgeruild of terugbetaald, behalve als de voorstelling omwille van overmacht niet doorgaat.

Tarieven

KunstZe – jongeren & cultuur

Iedereen  tot 26 jaar kan uit ons avondvullend en matinee- aanbod een eigen keuze maken en dit aan uiterst gunstige voorwaarden. Voor – 26j kosten tickets slechts € 11,  tenzij er voor de productie een eenheidsprijs geldt.

Vlieg je mee? – kinderen & cultuur

Met het VLIEG-icoontje worden alle culturele activiteiten voor kinderen tot 12 jaar aangeduid. Vaak krijg je er ook nog een extra omkadering én een kindvriendelijke prijs bovenop.

Senioren & cultuur

Verder geldt een reductietarief van €1 op de standaardprijs voor +55 jarigen, dit voor alle avondvoorstellingen en matinees die doorgaan in Ons Huis.

UiTpas & omruilvoordelen

UITPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Ga met je identiteitskaart langs bij één van onze verkooppunten (Vrije Tijdsdiensten en hoofdgemeentehuis) en koop een UITPAS voor €3.

UITPAS is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Je ontvangt een UITPAS aan €1 en kan genieten van 80% korting bij deelname aan UITPAS activiteiten. Meer info over UITPAS aan kansentarief kan je verkrijgen bij het Sociaal Huis in onze gemeente.

Andere

Verder hebben we ook gunstige voorwaarden onder kansentarieven, gezinsbondkortingen, … Groepen vanaf 10 personen genieten van een groepskorting van €1 op de standaardprijs voor losse tickets. Voor de voorstellingen ‘buitenshuis’ (d.w.z. in Deerlijk , Waregem en Avelgem) gelden deze reductietarieven  in een aantal gevallen niet.

Opgelet want aan de ingang worden regelmatig controles uitgevoerd.

Speeladressen

Ons Huis – GC Anzegem

De Stringe , Ommersheimplein 5, 8570 Anzegem
Ansold , Landergemstraat 1b, 8570 Anzegem
Mensinde, Westdorp 3, 8573 Anzegem

Buitenshuis

CC De Schakel, Schakelstraat 8,  8790 Waregem
OC d’Iefte, Hoogstraat 122, 8540 Deerlijk
Spikkerelle, Scheldelaan 6, 8580 Avelgem