Tieners

Activiteit voor 12-16-jarigen

 

Smile Safari

DO 04.11 | € 20

We trekken met de trein richting Brussel naar Smile Safari. Het is hét grootste Instagram- en TikTokmuseum van Europa. Niet zomaar een museum, maar een expeditie langs optische illusies, roze palmbomen, regenbogen en zoveel meer. Met jou als ontdekkingsreiziger. Ze slaan de handen in elkaar met artiesten & designers om het onvergetelijk te maken.

Vertrekplaats: Station Waregem: 8u30-17u30u

ESCAPEROOM + GlowGolf

DI 04.01 | € 30 | 13u-18u00

Prison Island is overgewaaid vanuit Zweden, en bestaat uit 30 "cellen". Het is de bedoeling om in teams van 3 tot  4 personen, opdrachten te ontcijferen en op te lossen. Er zijn fysieke, technische en tactische opdrachten.
De tijd varieert tussen de 2 en de 5 min per cel. Indien deze niet opgelost is, kan u altijd opnieuw proberen. U kan deze cel ook steeds verlaten, er is steeds een deurklink aan de binnenzijde.

GlowGolf is een glow-in-the-dark minigolf waar u in groepen van 5 personen een balletje kan slaan. Nu is deze minigolf niet zoals anderen, je kan elkaar namelijk 'saboteren'. Iedereen krijgt zijn eigen balletje en deze mogen om de beurt geslagen worden, er liggen dus 5 balletjes tegelijk op het veld. Wanneer de balletjes botsen tegen elkaar is dit volledig toegelaten, waardoor het balletje van uw tegenstander plots weer verder van de hole belandt of net erin natuurlijk.

DIY - Poef maken

do 06.01 | € 14 | 9u-16u30

We up-cyclen een autoband tot een poef! Een échte eyecatcher voor in jouw kamer. Let op! De poef zal niet gemakkelijk te vervoeren zijn met de fiets. Wil je graag later je poef komen ophalen met de auto, geef ons dan een seintje.

Locatie: Kleine Kluis, Gijzelbrechtegem

Inschrijven

Maandag 4 oktober om 19u30

www.i-school.be/login