Waar kan ik de wedstrijd volgen?

In het kader van de huidige coronacrisis willen we grote massa’s vermijden. Daarom raden we iedereen van buiten de gemeente af om naar Anzegem te komen. De koers wordt live uitgezonden op VRT en kan dus via die weg gevolgd worden.

Wie toch wil supporteren, moet in de eigen bubbel blijven, 1,5 meter afstand houden van andere bubbels en een mondmasker dragen. Om samenscholingen te vermijden, worden er ook geen tijdelijke randactiviteiten (bv. biertentjes, frietkraampjes, …) toegestaan. Hou er rekening mee dat er ook aan de aankomstzone geen publiek wordt toegelaten.

 

Parking

Er wordt een parking voor publiek voorzien op het oude bedrijfsterrein van Douterloigne (hoek Vichtsesteenweg met Razenheedstraat).

 

Tiegemberg

Daarnaast zullen er op Tiegemberg maar een beperkt aantal toeschouwers mogen staan. Wil je op Tiegemberg supporteren? Dan moet je op voorhand een toegangsticket kopen. Dit ticket kost 10 euro en kan je alleen nog maar kopen in  ‘t Smesseplein en Immo Van Parijs. Deze kunnen dus niet online besteld worden. Tickets zijn beperkt.  (tickets in het gemeentehuis zijn al uitverkocht)