02 juli 2022

Start de zomer(vakantie) met een picknick tussen de fruitbomen

Op zaterdag 2 juli zal de tweede editie van de zomerpicknick in de fruitgaard van Dolage, Tiegem doorgaan.

Samen met enkele van onze toeristische ambassadeurs stellen wij opnieuw een picknickbox voor je samen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw picknickdekentje meebrengen en genieten van de prachtige omgeving die Dolage te bieden heeft. Wie er vorig jaar bij was zal enthousiast getuigen van het gezellige natuurkader en de overvloed en versheid van de aangeboden producten.

Maar er is deze keer nog meer! Om 14u kan iedereen ter plaatse genieten van de openluchtvoorstelling ‘Viva Raphaël’ door Compagnie Krak gebracht. Wegwijzertjes leiden je naar de plek waar de poëtische clownerievoorstelling vol visuele humor en met heel wat publieksinteractie, zal te bekijken vallen vanop een aparte tribune. Kindjes vanaf 5 jaar, maar zeker ook volwassenen zullen “smullen” van dit gratis optreden. Alvast een prachtige manier om een beloftevolle zomer aan te vatten.

Wat mag je verwachten?

Een standaard picknickbox (€20/persoon) of kinderbox (€12/kind) bestaat uit:

  • Achiel & Hector - ovenkoek (keuze tussen: kaas & ham, zalm, brie, streuvelspaté / kaas, zalm, confituur of choco voor de kinderen)

  • Sterhoek - homemade yoghurt met fruit

  • Dolage - fris fruitsap & een sappige appel

  • Bakkerij Dewaele Tom & Cindy - dessertje

  • Flesje water voor de snelle dorst

Een apérobox (€6/persoon) bestaat uit - keuze tussen alcoholisch (A) of niet-alcoholisch (NA):

  • In d'Halve Maan: apérohapjes
  • met 't Verzet: biertje (A)
  • of Wereldwinkel: limonade (NA)

Praktisch

Aanmelden kan tussen 11u. en 15u. , daarna ben je vrij om jouw unieke spot uit te kiezen.  Om de charme van het concept te bewaren, beperken we ons tot 180 personen.  Bij regenweer kunnen de boxen ter plaatse opgehaald worden om mee naar huis te nemen.

Parkeren kan in de straat, maar we raden aan om met de fiets te komen!

Via onderstaand inschrijvingsformulier kan je vanaf 11 juni je picknickbox en je plekje voor de openluchtvoorstelling reserveren.
Inschrijven kan tot en met maandag 27 juni 20u.

We danken Dolage voor de gastvrijheid en het openstellen van hun boomgaard. Respect voor de kwetsbare omgeving bij deze picknick is dus een must!

Gegevens
Bestelling picknickbox volwassenen
Bestelling picknickbox kinderen
Bestelling aperobox
Voorstelling Viva Raphaël