AFGELOPEN Amelie Albrecht - Zwaar leven

12 november 2021

Over het leven van de 28-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig.Het afgelopen jaar nam corona het helaas van haar over, maar vanaf nu toont Amelie graag zelf terug aan hoe Zwaar het Leven wel niet kan zijn…

Elias Van Dingenen verzorgt het voorprogramma. Hij staat sinds 2016 op een podium en haalde in 2018 de finale van de Radio 2 Humorklas. Hij schopt vaak tegen de schenen, maar doet dit resoluut met een kwajongensglimlach.

Muzikale humor

VR | 12.11.21
20u
Zaal Ansold
€ 10 (UiTpas-omruilvoordeel)

m.m.v. KLJ TieKaKeWa

tickets via https://reservaties.anzegem.be / Hulp nodig? Bel naar 056 68 82 50 

www.ameliealbrecht.be