Ook tijdens deze uitzonderlijke tijden organiseert Jeugddienst DoeKéZot een plek waar studenten samen kunnen studeren.

Waar en wanneer?

Deze keer kunnen we gebruik maken van de Warande in het Sint-Arnolduspark.
De studieplek is iedere dag (maandag-zondag) open vanaf maandag  20 december 2021 t.e.m. vrijdag 28 januari  2022 telkens van 8u tot 18u met uitzondering van 24,25 en 31 december en 1 januari.

Deze periode is er ook een winterbar in het Sint-Arnolduspark. Buiten wordt er geen muziek gespeeld maar er is dus wel passage aan het gebouw van donderdag tot zondag, iedere keer van 14u tot het einde van blokkot.

Corona-maatregelen

Dit alles uiteraard met de nodige aandacht voor de maatregelen. Hier sommen we de belangrijkste maatregelen voor de studenten op:

  • Tijdens het gebruik van de studeerruimte dient men het mondmasker op te houden.
  • Tafels en stoelen werden zodanig geplaatst zodat er voldoende ruimte is tussen de tafels en stoelen, verplaats deze dan ook niet.
  • Handen en werkruimte ontsmetten
  • Er wordt optimaal verlucht. Hierdoor kan het fris zijn in de studeerruimte houdt hier rekening mee en breng eventueel een extra trui mee.
  • Volg de aangegeven richting bij het verplaatsen.
  • De studeerplek wordt georganiseerd om te studeren. Indien je toch met vrienden komt studeren, respecteer dan de stilte en ga met maximum 3 personen naar buiten om een babbeltje te slaan.
  • Je kan enkel komen studeren indien je een plaats gereserveerd hebt. Je reservatie is pas definitief indien je via mail een tafelnummer hebt ontvangen.

Inschrijven

Je kan per dag inschrijven. Kan je een ingeschreven dag toch niet komen? Laat dit dan weten via jeugddienst@anzegem.be.
Indien je een tafel reserveert wordt er verwacht dat je komt. Blijkt dat je 2 keer afwezig bent geweest zonder iets te laten weten, dan kan je geen tafel meer reserveren voor deze blokperiode.