Ook tijdens deze uitzonderlijke tijden organiseert Jeugddienst DoeKéZot een plek waar studenten samen kunnen studeren.

Waar en wanneer?

Deze keer kunnen we gebruik maken van De Warande in het Sint-Arnolduspark (Tiegembos - zaal naast de cafetaria) 
De studieplek is iedere dag open van woensdag 16 december t.e.m. vrijdag 29 januari 2021 telkens van 8u tot 18u (behalve op maandag pas vanaf 12u).

! Hou er rekening mee dat De Warande is gelegen naast de speeltuin van het park, die op schoolvrije dagen druk wordt bezocht. 

Corona-maatregelen

Dit alles uiteraard met de nodige aandacht voor de maatregelen. Hier sommen we de belangrijkste maatregelen voor de studenten op:

  • Breng je eigen mondmasker mee en zet dit altijd op.
  • Tafels en stoelen werden zodanig geplaatst zodat er voldoende ruimte is tussen de tafels en stoelen, verplaats deze dan ook niet.
  • De studeerplek wordt georganiseerd om te studeren. Indien je toch met vrienden komt studeren, respecteer dan de stilte en ga met maximum 3 personen naar buiten om een babbeltje te slaan.
  • Je kan enkel komen studeren indien je een plaats gereserveerd hebt. Je reservatie is pas definitief indien je via mail een tafelnummer hebt ontvangen.

Inschrijven

Iedere woensdag om 12u verschijnt hieronder een link naar 'inschrijven' met nieuwe data om te kunnen inschrijven voor BLOKKOT. Diezelfde data blijft online staan tot dinsdag 9u de week erop, daarna is het niet meer mogelijk om voor die data in te schrijven.