Buitenspeeldag 17 april 2024

14 maart 202418 april 2024
Buitenspeeldag 2022

Buitenspeeldag, wat? 

Woensdag 17 april belooft een dag vol plezier en avontuur te worden, want we toveren Site Torrebos en Ansold om tot een betoverend pretpark! Het wordt een dag waarop jong en oud zich kunnen uitleven in een wereld vol attracties en activiteiten, helemaal gratis!

Stap binnen in de wonderlijke wereld van ons pretpark, waar je wordt verwelkomd door kleurrijke springkastelen en een betoverend ballenbad waar je in kunt duiken! Race tegen je vrienden op de go-carts, laat je creativiteit de vrije loop bij de graffitimuren of waag je aan een unieke grime- en tattoobeleving. Vergeet ook niet langs te gaan bij de ballonplooier voor een uniek aandenken aan deze dag!

En als je trek krijgt van al dat spelen, staan er niet alleen smakelijke appels en overheerlijke pannenkoeken voor je klaar, maar kun je ook terecht aan onze bar voor een verfrissend drankje.

Dus kom langs en geniet samen met ons van een onvergetelijke dag vol plezier en spanning! Vergeet niet bij aankomst je gratis bandje op te halen, waarmee je toegang krijgt tot alle attracties en activiteiten. We verwelkomen je graag tussen 13u30 en 16u30. Tot dan!