Generation A

LOSSE ACTIVITEITEN

 

PAASVAKANTIE

ADVENTURE OENANTHE ZWEVEGEM

DO 06.04 € 32

Tijdens deze avontuurlijke dag varen we in onze kajak over het water. Wagen we ons hoog boven de grond op het hoogtouwenparcours, om te eindigen op de aquapiste.

Voorzie: - reserve kledij - kledij en schoenen die nat mogen worden - lunchpakket

Busvervoer: Sporthal Anzegem: 8u45-17u Stringe Vichte: 9u-16u45

TAKE A RISK PUYENBROECK

DO 13.04 | € 10

Het Provinciaal Domein Puyenbroeck wordt deze dag een domein vol uitdaging. Er staan tal van avontuurlijke activiteiten, zoals een hoogtouwenparcours, BMX, MTB, padel, schuttershoekje,….én uiteraard een uitdagend aanbod van Defensie.

Meer info volgt binnenkort.

 

What's SUP?

Vr 14.04 | €8 | 13u - 16u30 | activiteit OP LOCATIE

What’s SUP? Ooit al gehoord van Stand Up Paddling? Op een surfplank staan en jezelf voortduwen als in een kajak! Fantastisch toch?  Natuurlijk mag je niet waterschuw zijn, want de kans dat je het water in valt is toch best groot. Het is wel SUPer cool om te doen.

Als het echt slecht weer zou zijn, want in april weet je nooit! Dan voorzien we een vervangactiviteit, maar laat ons hopen dat dat niet nodig zal zijn.
Kom je af? SUPerbe!

BUSVERVOER
Anzegem, Ansold: H: 13u, T: 16u30
Vichte, De Stringe: H: 12u45, T: 16u45

TIENERSPEELPLEIN

Het tienerplein is niet zomaar zoals het groot plein! De hoofdmoni prikkelt je wel met wat ideetje over wat je allemaal kan doen, maar je stelt samen met de andere tieners het programma samen. Samen met de hoofdmoni beslissen jullie in het begin van de week wat jullie allemaal willen doen. Het clubhuis omtoveren tot een gameroom, een petanquetornooi organiseren of zelf eens een activiteit op het speelplein geven? Het kan allemaal!

Daarnaast krijgen jullie ook een eigen tienerlokaal en kies je samen met de groep waar je eet ‘s middags.

Al goesting om te komen chillen op het tienerplein? Het is handig als je je op voorhand inschrijft, maar het hoeft niet.

PRAKTISCHE INFO

Het tienerspeelplein gaat enkel door in de zomervakantie.

Toekomen kan net zoals op het gewone speelplein tussen 8u30 en 9u of 13u en 13u30. Naar huis gaan kan tussen 12u en 12u30 of 16u30 en 17u. Aanmelden, dat doe je aan het onthaal van Speelplein De Ploeter.

plein anzegem

MA 03.07-VR 07.07 
Ansold - Landergemstraat 1, 8570 Anzegem

plein vichte

MA 14.08-VR 18.08
Stringe - Ommersheimplein,  8570 Vichte