Generation A

LOSSE ACTIVITEITEN

HALLOWEEN KARAOKE

vR 04.11 | €3 | JEUGDHUIS TOPE TEGOARE | 16U30-20U

Klaar voor Anzegems enige echte tienerhelloweenparty? Verkleed je in de schrik van de duisternis & smeer je stembanden want de karaokebar staat klaar!

Drankjes kan je verkrijgen aan €2, breng dus wat zakgeld mee.

ANTWERPEN, HERE WE COME!

vr 06.01 | €30 | afspraak aan station waregem | 7u50-16u50

We zetten een stapje richting Antwerpen. In de voormiddag bezoeken we het FoMu, het fotomuseum. Daar leren we en zien we hoe ze vroeger foto’s ontwikkelden in een donkere kamer. Na onze lunch trekken we richting het stadscentrum en bewonderen we het feeëriek winterdecor in Antwerpen. Als laatste trekken we de schaatsen aan & maken we de ijspiste onveilig.

We spreken af aan het station van Waregem. Geraak je niet zelfstandig tot daar? Geef ons dan een seintje, dan kijken we samen voor een oplossing.
Beschik je over een Buzzy Pass? Neem deze dan zeker mee.

TIENERSPEELPLEIN

Het tienerplein is niet zomaar zoals het groot plein! De hoofdmoni prikkelt je wel met wat ideetje over wat je allemaal kan doen, maar je stelt samen met de andere tieners het programma samen. Samen met de hoofdmoni beslissen jullie in het begin van de week wat jullie allemaal willen doen. Het clubhuis omtoveren tot een gameroom, een petanquetornooi organiseren of zelf eens een activiteit op het speelplein geven? Het kan allemaal!

Daarnaast krijgen jullie ook een eigen tienerlokaal en kies je samen met de groep waar je eet ‘s middags.

Al goesting om te komen chillen op het tienerplein? Het is handig als je je op voorhand inschrijft, maar het hoeft niet.

PRAKTISCHE INFO

Het tienerspeelplein gaat enkel door in de zomervakantie.

Toekomen kan net zoals op het gewone speelplein tussen 8u30 en 9u of 13u en 13u30. Naar huis gaan kan tussen 12u en 12u30 of 16u30 en 17u. Aanmelden, dat doe je aan het onthaal van Speelplein De Ploeter.

plein anzegem

MA 04.07-VR 08.07 
Ansold - Landergemstraat 1, 8570 Anzegem

plein vichte

MA 16.08-VR 19.08
Stringe - Ommersheimplein,  8570 Vichte