Kortingen

Goedkoper deelnemen aan een vakantieactiviteit

Het is mogelijk om goedkoper deel te nemen aan de verschillende vakantieactiviteiten door allerhande kortingen en voordelen die gemeentebestuur Anzegem aanbiedt of kan realiseren door de samenwerking met tal van partners.Mutualiteit

Sommige ziekenfondsen betalen een deel van de jouw inschrijving voor het sportkamp, Buddyactiviteit, boekenkamp BIB en speelpleinwerking terug.

Na afloop van de vakantie kan je op de website van jouw ziekenfonds een aanvraagformulier terugvinden. Laat dit document invullen door de medewerkers van de jeugd- en/of sportdienst.

Breng dit ingevuld document, samen met een klever, binnen bij de mutualiteit om zo de tussenkomst te verkrijgen.

 

Fiscaal attest

Met het fiscaal attest kan je een deeltje van het inschrijvingsgeld voor deelname sportkampen, bibkampen, Buddyactiviteiten, speelpleinwerking  aftrekken van de belastingen.

Met dit attest kan je ook de ouderbijdragen voor aanwezigheid kind in de buitenschoolse kinderopvang voor een deel aftrekken.

In het voorjaar van 2022 staat het fiscaal attest - activiteiten 2021 automatisch op jullie ouderpagina.

Via mail houden we je hiervan op de hoogte.Kortingen sportkamp

Je krijgt automatisch €5 euro korting op een sportkamp van een 2e of meerdere kinderen van hetzelfde gezien of voor de deelname van een 2e kamp.

Opgelet: Deze korting is niet cumulatief.Gezinskorting speelpleinwerking

De gezinskorting geldt vanaf 3 of meerdere kinderen van hetzelfde gezin.

Alle info hierover kan je terugvinden via deze link.

Gezinskorting Buitenschoolse Kinderopvang

Deze gezinskorting geldt vanaf 2 of meerdere kinderen van hetzelfde gezien die op hetzelfde moment aanwezig zijn in de opvang.

Je krijgt automatisch 25% korting.

UITpas

Met je UITpas kan je bij tal van activiteiten in gemeente Anzegem en in de regio punten sparen. Deze punten kan je inruilen voor leuke gadgets, kortingen en gratis tickets.

Deze pas staat op naam en kan je kopen bij tal van gemeentelijke diensten.

UITpas met kansentarief

Indien je beschikt over een UITpas met kansentarief dan betaal je voor de sport en Buddyactiviteiten slechts 20% van de kostprijs. Voor de opvang betaal je 50% van de kostprijs.

Info en aanvraag: Sociaal Huis Anzegem - L. Bauwensstraat 40 Vichte , Tel 056 78 26 23.