Wie kan er allemaal terecht op het Speelplein?

Speelplein De Ploeter gaat door op twee locaties. Op elke locatie kunnen alle kinderen vanaf het 2de kleuter t.e.m. tieners van 15 jaar terecht.

Per locatie is er het volgende:

 • Klein Plein

  Dit is voor de kleinsten van het 2de en 3de kleuter.  Hier zijn veel begeleide activiteiten. De activiteiten worden voorbereid door een team gemotiveerde animatoren.
 • Groot Plein

  Dit is het grootste plein. Hier kunnen alle kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar een hele dag terecht. Kinderen kunnen hier terecht voor zowel vrij spelen als begeleide activiteiten. Het animatorenteam zorgt dat de kinderen voldoende speelimpulsen krijgen zodat elk kind zich kan uitleven!
 • Tienerplein

  Dit is het plein voor de oudsten. Zodra tieners in het eerste middelbaar zitten, kunnen ze hier terecht. De kinderen worden minder begeleid, krijgen een eigen 'clublokaal' en mogen soms iets meer dan de andere kinderen. Zo gaan ze dikwijls mee op boodschappen en moeten ze niet in de refter eten, maar mogen ze zelf een plekje kiezen op het plein.

  Het Tienerplein wordt 2 weken georganiseerd deze zomer. Van 10-14 juli op de site in Anzegem en van 21-25 augustus op de site in Vichte.

Waar gaat het Speelplein door?

In en rond de Stringe en VbS De wegelink (Het Plein) in vichte

Ommersheimplein 5, 8570 Anzegem

 

Speelplein De Ploeter

Speelplein De Ploeter

Bekijk op Google Maps
in en rond de ansold in anzegem

Landergemstraat 1, 8570 Anzegem

Speelplein De Ploeter

Speelplein De Ploeter

Bekijk op Google Maps