Picknickkast

Wat?

In het Sint-Arnolduspark kun je genieten van een gezellige picknick. Bovenaan de ligweide staat er een picknickkast. De locatie is gemakkelijk te bereiken via het Vital Moreelsplein, tegelijk start- en eindpunt van de Zachte Ring & startpunt van het Blob avontuur! In de kast is er plaats voor 3 verschillende picknickmanden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je bestelt vooraf een picknickmand en krijgt 2 uur op voorhand de code via sms. Met deze code ontgrendel je het cijferslot en zo kun je de inhoud er uithalen. Achteraf steek je het leeggoed terug in de mand en zet je het kastje weer op slot. In de kast zelf zit ook een dekentje, maar indien je liever comfortabel zit, er staat ook reeds een picknickligbank voor u klaar. De inhoud van de mand bestaat hoofdzakelijk uit lokale producten. Er zijn verschillende picknickformules te verkrijgen. Er is de standaard voor een volwassene of kind, daarnaast is er nog de keuze voor een Streuvelspicknick, een picknick amoureuze of een picknick royal.

Het initiatief komt van de Sterhoekhoeve in samenwerking met andere erkende, lokale streekproducenten & dienst toerisme Anzegem.

Bestellen?

Bestellen kan via deze website: https://picknickkast.webnode.be/

picknickkast in het Sint-Arnolduspark in anzegem.