Sandra Kim, Marco Z., Begir Memeti & Band - Bella Italia *uitverkocht*

28 oktober 2020

Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch theaterconcert. Een fantastische liveband dompelt je onder in de mooiste en bekendste Italiaanse hits. Bella Italia is een concert om met weemoed terug te denken aan de voorbije vakantie en waarom niet, vervlogen vakantieliefdes. 
Je kunt het al raden: Bella Italia is hartstochtelijk genie¬ten van la dolce vita op una giornata particolare. 

De setlist is onweerstaanbaar. De ene na de andere hit passeert de revue. ‘Ti Sento’, ‘Gloria’, ‘I Maschi’, ‘Parole Pa¬role Parole’, ‘Volare’, ‘Gente di mare’... overbekende liedjes maar ook enkele verborgen parels van topartiesten als Paolo Conte, Eros Ramazzotti, Zucchero en vele anderen. 

De band excelleert, Begir en Marco zijn de perfecte Ita¬liaanse gastheren en Sandra Kim blaast iedereen omver met haar fenomenale stem. 
Bella Italia bestaat uit quasi tutti Italiani: 
Sandra Caldarone (Sandra Kim), Marco Zanetton (Marco Z), Begir Memeti, orkestleider Adriano Cominotto op toet¬sen en accordeon, Damian Corlazolli op gitaar, Claudio Arduini op drums en de enige niet Italiaan die al die furie aankan, Bart Van Lierde op bas, zetten de toon voor wat een onvergetelijke avond zal worden. 

Muziek

WOE I 28.10.20
Voorstelling om 19u (uitverkocht) en om 21u
De Stringe
€ 17 - € 16 - € 12 

m.m.v. Markant Vichte en KVLV Vichte

www.sandrakim.be
tickets via of 056 68 82 50