De langste vlaggenlijn

Gepubliceerd op Maandag 06 mei 2024
16 mei 202423 mei 2024

De week van de opvoeding gaat elk jaar door van 16 -23 mei.  Elk jaar een week vol applaus, vlaggen en wimpels en hartjes voor iedereen die zich elke dag inzet om kinderen en jongeren te helpen (op)groeien. Ouders, grootouders en andere opvoeders zorgen er elke dag voor dat kinderen opgroeien in een warme en positieve leefomgeving. Ze verdienen het om even in de spotlights gezet te worden! 

Dit jaar gaan we dat doen door een vlaggenlijn uit te hangen. De vlaggenlijn staat symbool voor verbinding. Ze maakt via de Week van de Opvoeding onze waardering voor het werk van alle opvoeders zichtbaar in openbare ruimtes. We vieren zo samen kleine en grote successen in ons werk als opvoeders, wat op zijn beurt weer verbindend werkt.

Doe jij ook mee?  Maak een vlaggenlijn en hang ze uit of bezorg ze aan iemand die het verdient (scholen, opvanginitiatieven, grootouders,….) .   Het doel is om zoveel mogelijk vlaggenlijnen in Anzegem te zien hangen.

Het sjabloon kan je hier downloaden.  Laat de kinderen ze inkleuren en versieren en maak er samen met ons een feest van! 

Deel hem op sociale media door @weekvandeopvoeding te taggen, #weekvandeopvoeding en #langstevlaggenlijn te gebruiken

wvdo