Nieuws - meest recent

Het Stadlandschap zoekt hagen voor pilootprojecten voor agrarisch natuurbeheer.

openbaar onderzoek van 23 maart 2017 tot en met 24 april 2017

De agenda voor de gemeenteraad van 28 maart, 19u30, hoofdgemeentehuis.

openbaar onderzoek van 23 maart 2017 tot en met 24 april 2017

Anzegem heeft een heel gevarieerd aanbod aan scholen. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

apr
08

Na zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan, ging het leven van William als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar het occasionele kotsplekje. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Alles is veranderd, maar is hij zelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is… Of om wat hij doet… Of omdat het moet?

Minister van Landbouw Willy Borsus heft op vrijdag 17 maart om 14h00 de meeste maatregelen voor vogelgriep op voor pluimvee en vogels van hobbyhouders, duiven en struisvogels. Professionele pluimveehouders moeten daarentegen nog geduld hebben: net als in november, toen de eerste maatregelen werden opgelegd, is het risico voor dit type houderij nog te groot.

We zijn met twee projecten genomineerd voor de Gouden Kinderschoen: het oudercafé en het kwaliteitscharter. Met de Gouden Kinderschoen wil de Vereniging voor Steden en Gemeenten (VVSG) lokale besturen die goed werk leveren in de kinderopvang en een inspiratiebron voor andere besturen zijn, bekronen. Iedereen kan onze projecten een duwtje in de rug geven door voor 31 maart 2017 te stemmen via www.goudenkinderschoen.be.

 

We zijn op zoek naar een nieuwe directeur voor onze gemeenteschool. Solliciteren kan tot 27 maart 2017.

mrt
27

Dit oudercafé gaat over straffen en belonen. Hoe bouw je een beloningssysteem uit? Werkt belonen beter dan straffen?
Het oudercafé is gratis. En deze keer voorzien we ook gratis opvang voor de kinderen.