Nieuws - meest recent

jan
21

Op zondag 21 januari 2018 heb je de kans om samen met je kleintje te genieten van een muzikale stiltereis. Om 10u30 kan je met je beweeglijke baby tot max 2 jaar komen genieten van deze unieke ervaring. In de namiddag om 14u30 zijn de allerkleinste baby's welkom die nog stilletjes op je schoot of arm blijven zitten.

jan
20

Klaar voor een compleet andere luisterervaring? Laat je meenemen op een muzikale stiltereis die een wereld doet ontwaken waarbij je wegdroomt tot je helemaal ontspant. Op zaterdag 20 januari 2018 om 19u30 in De Stringe te Vichte, kan je genieten van dit uniek concert. Laat je verrassen of geef dit cadeau aan één van je dierbaren.

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar in An¬zegem? Ben je graag creatief bezig? Krie¬belt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het je aan basiskennis? Dan is de Techniekacademie ideaal voor jou!

jan
12

Bij de start van een nieuw jaar, horen goede voornemens. Kom naar ons voorleesuurtje op vrijdag 12 januari om 15u30.
Het thema is dit keer: sport en bewegen. Luister eerst naar een leuk verhaal en toon dan je acrobatenkunstjes!
Voornemen 1: meer bewegen: check!

De organisatoren van de Wielerwedstrijd 'Textielprijs' schonken voor de tweede keer de opbrengst van hun jaarlijkse tombola aan de de sinterklaasactie van het Sociaal Huis.

De voorzitter-gemeenteraadslid van de Raadscommissie verzoekt de Raadscommissie Financiën en Algemene Zaken in openbare zitting te vergaderen op donderdag 14 december 2017 om 19u30 in de raadszaal van het gemeenthuis van Anzegem

 

Naampjes getrokken en ben je nu je hoofd aan het breken over wat je onder de kerstboom moet leggen?
Wij hebben alvast één tip: de Anzegembon. Deze kan je bij meer dan 160 Anzegemse ondernemers gebruiken!

Het nieuwe jaar inzetten met een knal? Vraag een vergunning aan!

Vanaf 10 december treedt de nieuwe dienstregeling van de NMBS en de Lijn in werking!

In deze gratis app vind je alle info van de gemeente, handelaars en verenigingen.