Nieuws - meest recent

De brandweer bestrijdt brand, uiteraard.
Maar brandweermensen redden je ook uit een geblokkeerde lift, reinigen de rijbaan na een verkeersongeval, pompen je kelder leeg, …
Sommige interventies zijn gratis, voor andere moet je betalen.

Wil je ook een lagere en groenere energierekening? Dan kan je vrijblijvend deelnemen aan de groepsaankoop groene stroom waarbij je een persoonlijke berekening voor 100% groene energie ontvangt.

We verkopen een woonhuis met loods en een perceel grond aan de Ingooigemstraat. Zitdag is op maandag 5 maart 2018 in café Nieuw Yvegem.

En wil dit samen met alle koppels die dit jaar 60 jaar getrouwd zijn graag vieren!

mrt
09

Maart = jeugdboekenmaand. Het thema dit jaar is wetenschap en techniek. Ook het voorleesuurtje gieten we in dit thema. Kom luisteren naar een mooi verhaal op vrijdag 9 maart om 15u30 in bib Anzegem!

Het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (PRUP) ‘Afbakening kleinstedelijk gebied Waregem - Herziening’ werd door de provincieraad van West-Vlaanderen voorlopig vastgesteld op 25 januari 2018. In het PRUP zijn 4 deelplannen opgenomen: ‘Afbakeningslijn’ van het kleinstedelijk gebied, het ‘Zuidelijk regionaal bedrijventerrein’, het ‘Regenboogstadion’ en het deelplan ‘Blauwpoort’.

feb
28

Leerlingen uit de kunstacademie brengen een moderne opvoering van ‘Gruwelijke rijmen’ (Roald Dahl), ‘De 3 biggetjes’ en ‘Assepoester’. Kom kijken naar al dat talent op woensdag 28 februari om 15u in bib Ingooigem.

feb
20

De infomarkt over de heraanleg van de Grote Leiestraat vindt plaats op dinsdag 20 februari, tussen 17u en 20u in zaal Ansold.

mrt
24

Op zaterdagochtend 24 maart 2018 organiseren we een zwerfvuilopruimactie voor en door inwoners, in samenwerking met de minaraad en IMOG.

Wie verdient er volgens jou de trofee van Doend'rik? Breng jouw stem uit.