Nieuws - meest recent

nov
19

Op zondag 19 november zijn wij toe aan onze 2e editie van de Week van de Smaak . Tijdens deze KookEet-namiddag lokale stijl, laten we het publiek kennismaken met hapjes uit de Wereldkeuken. Een tiental deelnemende kookgroepjes laten zich bij voorkeur inspireren en/of bijstaan door “natives” uit de betrokken landen.

Tijdens twee opendeurweekends - op 11 & 12 en 18 & 19 november - kan je ecologische bouwprojecten bezoeken in Vlaanderen.

okt
28

Verduisterde scène. Men hoort een saxofoonspeler zijn instrument opwarmen. Vier muzikanten betreden één voor één, op de tonen van hun instrument, het podium.

Binnenkort lanceren we de Anzegem-app. In deze gratis app vind je alle info van de gemeente, handelaars en verenigingen. Via de app kan je een put in de weg melden, een broodje bestellen, een tafeltje reserveren in je favoriete brasserie of snel de openingsuren van je apotheek opzoeken.

okt
21

Lize Spit komt op zaterdag 21 oktober naar Vichte samen met 5 andere pittige dames. Ze verwelkomen jullie in café Den Hert en in het salon van kasteel Verhaeghe (dat normaal niet toegankelijk is voor het grote publiek!).

okt
22

dansvoorstelling PRIKKEL door Slokop
zondag 22/10/2017 om 14u30 in De Stringe, Vichte
danstheater voor kinderen tussen 5 en 8 jaar en hun familie

Bekendmaking openbaar onderzoek van 11 oktober 2017 tot en met 24 oktober 2017 over inventaris leegstand en verwaarlozing van bedrijfsruimten

De provincie West-Vlaanderen voert het Ruimtelijk Structuurplan Vlaanderen uit door het kleinstedelijk gebied Waregem af te bakenen. Binnen deze afbakening dient de nodige behoeften aan bedrijvigheid, wonen en dienstverlening voorzien te worden. Dit moet concreet vertaald worden in bestemmingsplannen.

okt
23

Calorieën tellen, je stappen bijhouden, een herinnering voor je medicatie, je slaap registreren, … Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een app of gadget voor. Tijdens het Digie Café XL maakt een IT-specialist je wegwijs in dit aanbod van apps. Inschrijven hoeft niet!

okt
14

De agenda van de pirobakken 2017-2018.