Lokaal, da's logisch

Gepubliceerd op Donderdag 18 april 2024

Ben je een handelaar in de buurt van Anzegem? Doe dan mee aan de actie "Lokaal, da's logisch" en maak deel uit van iets bijzonders! Het idee is simpel maar krachtig: elke keer dat een klant bij jou winkelt, ontvangen ze een kaartje met een uitnodiging om een positieve, hartverwarmende boodschap achter te laten. Dit gaat verder dan alleen het ondersteunen van de lokale economie; het draagt bij aan het creƫren van een hechte gemeenschap waarin klanten en handelaars elkaar ondersteunen en waarderen.

De campagne begint met een inspirerende video die alledaagse momenten laat zien waarop klanten rechtstreeks naar lokale handelaren gaan. Met de slogan "Lokaal, da's logisch" wordt de boodschap krachtig overgebracht.

De actie wordt ondersteund door een campagnevideo, digitaal en fysiek promotiemateriaal, en een advertentiecampagne, met zelfs een spot op Focus-WTV.

Als extraatje zijn er prijzen te winnen voor de meest originele reacties, inclusief drie provinciale hoofdprijzen voor de beste inzendingen. Mis deze kans niet om jouw handelszaak te laten schitteren in de harten van jouw lokale gemeenschap!