Medewerker schoolrefter

Gepubliceerd op Vrijdag 25 augustus 2023
25 augustus 202331 december 2023

Medewerker schoolrefter

Momenteel zijn wij op zoek naar hulp voor de schoolrefter van de gemeenteschool Het Wijsternest in Anzegem (Ingooigem).

Je verzorgt de schikking van de refter, je ruimt af en wast de glazen, je staat voortdurend in contact met de leerlingen, je leeft de hygiënevoorschriften, voor het werken met voedingswaren, strikt na en je staat in voor het organiseren en het onderhouden van je werkplek. Je zal voornamelijk worden ingezet tijdens de middagpauzes op schooldagen.

Kun je zelfstandig werken, kun je initiatief nemen en ben je contactvaardig, organisatiebewust, flexibel, hygiënisch en stipt?  Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken.

Als medewerker in een schoolrefter kan je rekenen op een forfaitaire onkostenvergoeding van € 13 per shift van 2,5 à 3,5 uren met een maximum van 2 maal per dag.

Interesse? Neem dan telefonisch contact op met ons via 056 69 44 56 of per e-mail via vrijwilligerswerk@anzegem.beMeerderjarige vrijwilligers dienen een recent uittreksel uit het strafregister (minderjarigenmodel – niet ouder dan 1 maand) op papier voor te leggen aan de Personeelsdienst, dit vóór de eventuele aanstelling.

Wens je meer informatie over onze vrijwilligerswerking? Check dan www.anzegem.be/vrijwilligerswerk

medewerker schoolrefter