Praktische informatie

#beleefweermeer

 

Online ticketingsysteem

Net zoals vorig seizoen maken we opnieuw gebruik van het online ticketingsysteem. We hopen intussen van de meeste kinderziektes uit de opstartperiode verlost te zijn én we hebben daartoe ook enkele aanpassingen bijkomend laten programmeren, maar lees hoe dan ook deze praktische info nog eens na vooraleer je aan de slag gaat.

 

Abonnementen

Vanaf 17 juni om 9u is het mogelijk om een abonnement samen te stellen. Wie een abonnement koopt krijgt een korting op de standaard ticketprijs bij het aankopen van minstens 4 verschillende voorstellingen. Het maakt daarbij niet uit of dit voorstellingen zijn in eigen huis of bij een partnercultuurcentrum. Voorstellingen die in het abonnement kunnen opgenomen worden staan steeds aangeduid en je kan eerst voor meerdere personen je abonnementsvoorstellingen reserveren en daarna in één beweging zitjes naast elkaar aanduiden.

Een abonnement kan aangekocht worden tijdens de verkoopperiode. Je ontvangt daarbij alle tickets in 1 keer, behalve bij omruilvoordelen en kansentarieven.

 • Minstens 4 verschillende voorstellingen
 • Abonnementen zijn strikt persoonlijk
 • Er geldt een forfaitaire korting van €2 op de standaardprijs
 • Mogelijkheid om daarnaast ook losse tickets aan te kopen
 • Kortingen zijn niet cumuleerbaar

Bij voorstellingen 'buitenshuis' (d.w.z. in Deerlijk, Waregem en Avelgem ) wordt telkens afzonderlijk aangeduid welke korting al dan niet voor abonnees van toepassing is. Voor het bestellen van een abonnement geldt een voorrangsperiode, losse tickets gaan pas
enkele dagen later in verkoop.

Je kan ons vrijdag 17 juni uitzonderlijk bereiken van 9u-12u & 13u-17u.

 

Losse tickets

Vanaf vrijdag 24 juni om 9u kan dit het hele seizoen door, hetzij online, ofwel aan onze balie of telefonisch.

Neem alvast vooraf eens een kijkje naar de ticketingwebsite om te zien hoe een en ander werkt. Aarzel niet om ons te bellen als je op problemen botst. Je kan ook elke werkdag
tussen 9u en 12u telefonisch of persoonlijk bij de cultuurdienst terecht om je te laten begeleiden bij je bestelling.

Na verwerking van je gegevens en ontvangst van je betaling, worden de tickets bij voorkeur via mail als e-tickets toegestuurd. Je hoeft ze niet uit te printen. Breng ze mee op je smartphone en we scannen ze graag voor je in. Gereserveerde tickets moet je binnen de 5 werkdagen betalen, anders wordt de bestelling geannuleerd. Voorstellingen uit het abonnement worden niet omgeruild of terugbetaald, behalve als de voorstelling omwille van overmacht niet doorgaat.

 

Tarieven

KunstZe – jongeren & cultuur

Iedereen tot 26 jaar kan uit ons avondvullend en matinee-aanbod een eigen keuze maken en dit aan uiterst gunstige voorwaarden. Voorstellingen met het KunstZe!-logo vinden wij in ieder geval een echte aanrader voor jongeren!

Vlieg je mee? – kinderen & cultuur

Met het VLIEG-icoontje worden alle culturele activiteiten voor kinderen tot 12 jaar aangeduid, en krijg je er een kindvriendelijke prijs bovenop.

Senioren & cultuur

Verder geldt een reductietarief van €1 op de standaardprijs voor +55 jarigen, dit voor alle avondvoorstellingen en matinees die doorgaan in het eigen GC De Zinnen.

UiTpas & omruilvoordelen

UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten, punten kan sparen en kan inruilen voor leuke voordelen. Let daarom zeker op onze voorstellingen waarbij het UiTpas omruilvoordeel expliciet vermeld staat! Ga met je identiteitskaart langs bij één van onze verkooppunten en koop een UiTPAS voor €3.

UiTPAS is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Je ontvangt een UiTPAS aan €1 en kan genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPAS-activiteiten. Meer info over UiTPAS aan kansentarief kan je verkrijgen bij het Sociaal Huis in onze gemeente.

 

Andere

Verder hebben we ook gunstige voorwaarden onder kansentarieven, gezinsbondkortingen, … Groepen vanaf 10 personen genieten van een groepskorting van €1 op de standaardprijs voor losse tickets. Voor de voorstellingen ‘buitenshuis’ (d.w.z. in Deerlijk , Waregem en Avelgem) gelden deze reductietarieven  in een aantal gevallen niet.

Opgelet want aan de ingang worden regelmatig controles uitgevoerd.

 

SPEELADRESSEN SEIZOEN 2022-2023 GC De Zinnen
 • De Stringe: Ommersheimplein 5, 8570 Anzegem
 • Ansold: Landergemstraat 1b, 8570 Anzegem
 • Leefschool Groene Poortje: Groeningestraat 11, 8572 Kaster

Voorstellingen 'buitenshuis':

 • Schakelbox: Gemeenteplein 8, 8790 Waregem
 • Waregem Expo: Zuiderlaan 26, 8790 Waregem
 • Sint-Columbakerk: Kerkplein 25, 8540 Deerlijk
 • Spikkerelle: Scheldelaan 6, 8580 Avelgem

 

Reservatie tickets via reservaties.anzegem.be