Op zoek naar een vakantiejob?

Gepubliceerd op Maandag 22 januari 2024

EXTRA OPROEP: 

We zijn op zoek naar een jobstudent die kan werken binnen de Buitenschoolse Kinderopvang en dit op de volgende momenten: 

 • 22 t.e.m. 26 juli 2024
 • 19 t.e.m. 30 augustus 2024 

Je staat in voor de verzorging en de begeleiding van de peuters en kleuters. Tot deze begeleiding behoren de dagelijkse zorg, het verzorgen van een creatieve daginvulling, het creëren van een stimulerende omgeving voor het welbevinden en de betrokkenheid van de kinderen en huishoudelijke taken die verband houden met de zorg voor de kinderen.

Ben je 18 jaar en volg je bij voorkeur een relevante studie? Solliciteer dan vandaag nog
Stuur het ingevulde sollicitatieformulier naar Gemeentebestuur Anzegem, Heirbaan 73 – 8570 Anzegem, of mail dit naar personeelsdienst@anzegem.be.  


Omschrijving

Ieder jaar opnieuw doet het gemeentebestuur van Anzegem tijdens de vakantieperiodes beroep op jobstudenten of vrijwilligers ter ondersteuning van de verschillende gemeentelijke diensten (Jeugddienst, Sportdienst, Openbare Werken, Groendienst, Recyclageparken, Buitenschoolse Kinderopvang, Openbare Bibliotheek, Schoonmaak ...).

Mogelijke taken?

 • Binnen de sportdienst, buitenschoolse kinderopvang, bibliotheek en/of jeugddienst: organiseren en begeleiden van diverse jeugdactiviteiten
 • Binnen de dienst openbare werken en/of groendienst: gras maaien, snoeien, onkruid wieden, bloemen water geven, schilder- of verniswerken, enz.
 • Op de recyclageparken: bezoekers begeleiden tot de juiste containers, toezicht houden en onderhoud van de parken.

Vereisten
 • min. 18 jaar zijn (of vanaf 16 jaar als animator binnen de jeugddienst. Dit is als vrijwilliger en niet als jobstudent !)
 • Daarnaast wordt er, voor een studentenjob binnen onze Jeugddienst, verwacht dat je minimum twee jaar ervaring hebt als animator.
 • Voor een vakantiejob binnen de Sportdienst of de Buitenschoolse Kinderopvang volg je bij voorkeur een relevante studie of heb je reeds een opleiding in een Sport-, Sociale of Pedagogische richting genoten.
 • Voor de andere diensten zijn er geen specifieke voorwaarden.
 • Nederlands kunnen spreken en begrijpen.
   
Plaats van tewerkstelling

Diverse vestigingen, afhankelijk van de dienst waarvoor je ingezet wordt.
 

Hoe solliciteren?

De sollicitaties zijn intussen afgelopen. Indien je graag nog wil inschrijven op de wachtlijst, stuur dag jouw sollicitatieformulier naar Gemeentebestuur Anzegem, Heirbaan 73 – 8570 Anzegem, of mail dit naar personeelsdienst@anzegem.be. Indien we nood hebben aan extra jobstudenten, schrijven we de wachtlijst aan. 

Indien je in het verleden nog nooit bij het gemeentebestuur gewerkt hebt als jobstudent, zal je uitgenodigd worden voor een kort sollicitatiegesprek waarin gepeild zal worden naar je motivatie en belangstelling.