Vrijwilligerswerk

 

Word jij de vrijwilliger die het Anzegemse hart sneller doet slaan? 

Anzegem leeft en is voortdurend in beweging! Om die reden werkt de gemeente en het OCMW Anzegem, naast hun vaste beroepskrachten, nauw samen met enthousiaste vrijwilligers die zich ontfermen over de gemeente en haar inwoners. We hebben een ruime waaier aan mogelijke vrijwilligersactiviteiten en dit binnen verschillende gemeentelijke diensten: archiveren, toezicht houden,  fotograferen, maaltijden bedelen, logistieke ondersteuning bieden, begeleiding van kinderen, ...  Onze vrijwilligers zijn hierbij een belangrijke aanvulling op onze vaste beroepskrachten en spelen een grote rol binnen de kwaliteit en het aanbod van onze dienstverlening.

Beschik je over kennis, creativiteit of ervaring die je wil delen? Wil je je graag nuttig maken of inzetten voor de mensen rondom je? Dan gaan we samen op zoek naar het geknipte vrijwilligerswerk.

Een overzicht van alle vrijwilligersactiviteiten die ingericht worden door het gemeentebestuur en het OCMW van Anzegem vind je hier: 

Vrijwilligersactiviteiten Gemeentebestuur & OCMW Anzegem

Wens je aan de slag te gaan als vrijwilliger binnen het gemeentebestuur van Anzegem, bezorg ons dan je inschrijvingsformulier en nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking. De gemeente Anzegem vindt het immers uiterst belangrijk haar vrijwilligers goed te informeren (o.a. over de verschillende vrijwilligerstaken, je rechten en plichten, de onkostenvergoeding, enz.).

Informatiebrochure vrijwilligerswerk & vrijwilligersreglement


Benieuwd naar de actuele vrijwilligersvacatures binnen het gemeentebestuur van Anzegem of bij andere organisaties en verenigingen uit de regio?

Hieronder kan je de actuele vrijwilligersvacatures binnen het gemeentebestuur van Anzegem vinden. Of neem eens een kijkje op de vacaturedatabank voor vrijwilligerswerk of via de website van Give a Day.